Word vriend

Vriendenkaartjeklein

10 jarig bestaan

BiWLUSTRUM10 klein

BluesinWijk zorgt er al vanaf 2009 voor dat de inwoners volop kunnen genieten van blues. In 2019 vieren wij ons 10 jarige bestaan.

Blueskrant

BluesInWijk Jubileumkrant klein

Speciaal ten gelegenheid van ons 10-jarige bestaan hebben wij een jubileumkrant laten ontwerpen. Deze krant is beschikbaar tijdens onze evenementen dit jaar.

5 jarig bestaan

5jaarBluesInWijk klein

BluesinWijk zorgt er al vanaf 2009 voor dat de inwoners volop kunnen genieten van blues. In 2014 vierden wij ons 5 jarige bestaan.

Fotoboek

fotoboek

Willem van de Kraats maakte een prachtig fotoboek over de eerste 5 jaar BluesinWijk.
Het fotoboek is alleen te koop bij BluesInWijk. Te bestellen via onze contactpagina of tijdens optredens.

Oorkondes & Prijzen

Kei van Utrecht

Kei van utrecht klein

In 2010 ontvingen wij de Kei van Utrecht.

Vrijwilligersprijs

 Vrijwilligersprijs klein

In 2016 ontvingen wij de Wijkse Vrijwilligersprijs

Dutch Blues Foundation

DutchBluesFoundation

Wij zijn een trotse partner van de Dutch Blues Foundation.

Pro Account

dbf pro account

Ook zijn wij in het bezit van Dutch Blues Foundation PRO account.

Culturele regio

CRdef

 

Sponsors

BLUESinWIJK wordt gesteund door ruim 25  sponsors in de vorm van personen, organisaties en bedrijven die ondersteunen met financiële en/of materiele hulp zoals drukwerk, grafisch ontwerp, communicatie- en reclameadviezen, huisvesting, financiële- en administratieve advisering en hulp, websitebouw en -ondersteuning. Sponsors staan met hun logo en een link naar hun eigen website op onze sponsorpagina, op flyers en toegangsbanners.  Wilt U ook sponsor worden? Bel 0343-574084 of mail ons (info@bluesinwijk.nl). We komen graag langs om te praten.

  

Weegmaat 3 - 3961 NN Wijk bij Duurstede - Telefoon 0343 432 321 -  info@plintenenprofielencentrale.nl
Plinten en Profielen Centrale (PPC) werd in 1999 opgericht door Drees Klaassen. Wat begon als een eenmansbedrijf dat randafwerking aan vloerenleggers leverde, is uitgegroeid tot een flexibele totaalleverancier voor parketteurs  en andere vloerenspecialisten in Nederland en België. In het hoofdkantoor van de groothandel in Wijk bij Duurstede staan alle vloeren in hout, laminaat en PVC, randafwerking en producten voor installatie, afwerking en onderhoud op voorraad. Daarnaast zijn er vestigingen in Amsterdam, Den Haag en Eindhoven. Lisa en Peter Klaassen voeren sinds juli 2015 samen de directie van dit (h)echte familiebedrijf. Dit streeft naar continuïteit en biedt momenteel werk aan ruim 120 medewerkers.

  

 

Willem van de Kraats woont en werkt in Driebergen. Hij is eigenaar van een aannemersbedrijf, een echte bluesliefhebber, fan van Cuby en fotograaf. Hij exposeerde zijn bluesfoto's in 2010 in het Wijkse gemeentehuis en in april 2012 in Wijkse cafe ome Ko. In 2014 verraste hij ons met een aantal foto's op groot formaat van bluesmuzikanten die afgelopen 5 jaar bij ons speelden en een prachtig fotoboek.

fonds podiumkunsten 

Als zelfstandige stichting kunnen we niet zonder een goede administratie. Dat is voor ons van levensbelang. MKB Assist helpt ons daarbij in de vorm van sponsoring in natura. Ze bieden  ons  een geïntegreerd pakket van diensten op het gebied van administratieve ondersteuning en belastingzaken.  Perfect op onze maat afgestemd. De werkwijze van MKB is helder en gebaseerd op persoonlijke aandacht en betrokkenheid.   Door gebruik te maken van hun diensten kunnen wij ons volledig richten op de bluesgerelateerde zaken. Bovendien besparen we hiermee stevig op onze kosten, zijn we  veel flexibeler in onze  bedrijfsvoering en kunnen we zorgeloos achterover leunen.

 

 

Dat de Trekkers en onderdelen geen verbinding hebben met de Bleus mag duidelijk zijn. Wel genieten we van de muziek en festiviteiten die de Blues in Wijk al 10 jaar organiseert. De sponsoring is voor ons dan ook een plezier om de Blues in Wijk met hun actieve organisatie aan te moedigen. 

Succes en tot Blues! Namens Meindertsma Agri-Parts Mark en Goitzen

Meindertsma Agri-Parts www.agri-parts.nl Kapel-Avezaath

Agri-Parts is de Nederlandse marktleider voor gebruikte tractor-en verreikeronderdelen.

Wij zijn al ruim 60 jaar een vertrouwde Partner voor de Europeselandbouwmechanisatie.

En ook buiten Europa zijn wij actief met de in- en verkoop van onderdelen en schadevoertuigen.

Door ons wereldwijde netwerk kan Agri-Parts ook interessante ruil- en aftermarket parts aanbieden. 

 

__________________________________________________________________________________________________

   

Rekké Ontwerp Advies biedt als bedrijf meer dan 40 jaar (grafische) kennis en knowhow opgedaan in het vormgevingsvak. De veelzijdige arbeidservaring in drukkerij, uitgeverij, ontwerpburo, standbouw- en Tv-bedrijf NOS-NOB heeft er toe geleid dat Rekké is uitgegroeid tot een vormgever en communicatie-man in hart en nieren. Na al deze ervaringen koos Rekké er in 1999 bewust voor om solo te gaan werken vanuit Wijk bij Duurstede. Alles wat de klant nodig heeft op vormgevingsgebied, van visitekaartje tot beursstand, van folder tot en met websiteontwerp kan Rekké realiseren. Kijk eens in het portfolio van  REKKE.NL. Anton Rekké is daarnaast een echte bluesman. Over zijn samenwerking met BLUESinWIJK zegt hij: "De Bluesmannen ken ik vanaf het eerste uur, want (blues)muziek is mijn grote passie. Na het plotselinge overlijden van hun vorige vormgever Gerard Wissink heb ik het ontwerppotlood van hem overgenomen en de communicatie-huisstijl verder uitgebouwd. Maar het gitaartje van Gerard hebben we in het gerestylde logo behouden. Het is uiterst plezierig om met de mannen van BLUESinWIJK, met hun professionele insteek, samen te werken en te sponsoren met vormgeving en zo mee te helpen de BLUES in WIJK bij Duurstede naar een zeer hoog niveau te tillen, daarvoor wil ik de MANNEN bedanken." 


colorspace 

Jan Arjen de Jong is eigenaar van deze Wijkse drukkerij. 

Hij ondersteunt ons met drukwerk, zoals posters en flyers. 


 RABO-bank Rijn en Heuvelrug  helpt ons jaarlijk met een financiele bijdrage uit hun fonds  "Steuntje in de Rug" 

 

Aegir Marine Anton Rekké Ontwerp Advies Colorspace feenstra du Floo Fonds Podiumkunsten Gall & Gall GEPU Go-AutopartsHoltech Hotel Bistro Florian KOS ElektrotechniekMakelaarskantoor Patty van Rooijen MKB Assist plinten profielen centrale Psychotherapiepraktijk Theysmeyer Rabobank Kromme Rijnstreek Richard Heres Rutges Vernieuwt telecombinatie Van DillenWillem van de Kraats Timmerwerken

 
 • Aegir Marine
 • Anton Rekké Ontwerp Advies
 • Colorspace
 • feenstra
 • dufloo
 • Fonds Podiumkunsten
 • Gall & Gall
 • GEPU
 • Go-Autoparts
 • accountenskantoor harte
 • Holtech
 • Hotel Bistro Florian
 • kos elektrotechniek
 • krommerijn festival
 • Makelaarskantoor Patty van Rooijen
 • MKB Assist
 • plinten profielen centrale
 • Psychotherapiepraktijk Theysmeyer
 • Rabobank Kromme Rijnstreek
 • Richard Heres Schilderwerken
 • Rutges Vernieuwt
 • telecombinatie
 • Van Dillen
 • willem van de kraats
 
 
 

Copyright © 2011-2019 Stichting BluesInWijk Wijk bij Duurstede.
Alle rechten voorbehouden.